Klik hier voor Advies Aan Huis

Jaga Accolade Sani Stel een vraag over dit product

badkamer design radiatoren jaga accolade sani

Zachte warmte in zachte vormen.Een handdoekradiator die niet enkel warmte uitstraalt, maar ook warm oogt. Niet langer recht en hoekig, maar organisch, met licht gebogen stralingsbuisjes, die eindigen in de subtiele eenvoud van een driehoekige collector. Uit dit samenspel van onderdelen ontstaat de Accolade, een elegante handdoekradiator die iedere badkamer of keuken extra uitstraling geeft. Verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen staan U toe naar hartelust te combineren, voor elk interieur is een passende Accolade beschikbaar.

Bovenaansluiting
Als u bij deze design radiator van boven gaat aansluiten, dan moet er altijd en stijgbuis/sproeibuis in de radiator geplaatst worden. De stijgbuis/sproeibuis kunt u mee bestellen bij het selecteren van de aansluitpositie.
COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9016, en zandstraalgrijs 001. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sanidesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sanidesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sani
design_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sanidesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sanidesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sanidesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sanidesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_accolade_sani