Klik hier voor Advies Aan Huis

Jaga Sani Panel Stel een vraag over dit product

badkamer design radiatoren jaga sani panel

De Jaga Sani Panel wandmodel is een strakke handdoekradiator in zijn meest vlakke vorm. De Jaga Sani Panel kan als hoofdverwarming gebruikt worden, afhankelijk van de grootte van de badkamer en radiator, of als kleine radiator om handdoeken te verwarmen. De Jaga Sani Panel is in diverse soorten en maten leverbaar en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. Deze design radiatoren zijn opgebouwd uit verticale stalen collectoren (35 x 35 x 1.5 mm) en horizontale stralingsbuizen, met vrije openingen voor het drogen van handdoek¬en of linnen. De stralingsbuizen worden aan de buitenzijde van de collector, d.m.v. zilver gelast.

Bovenaansluiting
Als u bij deze design radiator van boven gaat aansluiten, dan moet er altijd en stijgbuis/sproeibuis in de radiator geplaatst worden. De stijgbuis/sproeibuis kunt u mee bestellen bij het selecteren van de aansluitpositie.
COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9016, en zandstraalgrijs 001. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_paneldesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_paneldesign_radiator_badkamer_design_radiator_jaga_sani_panel