Klik hier voor Advies Aan Huis

Elektrische Design Radiatoren

Designradiator elektrisch verfraait uw ruimte

Een designradiator elektrisch ophangen is tegenwoordig makkelijk en goed in te passen in uw huidige inrichting, want ze zijn er in allerlei modellen, kleuren en maten. Steeds meer mensen kiezen voor een designradiator elektrisch omdat het als onderdeel van het interieur een aanwinst voor het huis is. Zeker met de opkomende zonnepanelen is een elektrisch designradiator de oplossing.

Zehnder
Masterwatt
DRL
Kermi
Instamat
Vasco
Rointe
Radson
Sterlingham
HD

Elektrische radiator: volop voordelen

In Nederland is de elektrische radiator voor veel mensen nog een onbekende optie. De voordelen zijn aantrekkelijk te noemen en maken dit alternatief het onderzoeken waard. Een bezwaar in andere tijden was dat het opwekken van elektriciteit om te gebruiken voor verwarming een onnodige vervuiling zou vormen. Immers, elektriciteit ontstaat in grote centrales waar het proces sowieso al gepaard gaat met warmteverlies. Maar tijden veranderen en een elektrische radiator is ineens een goed alternatief. Niet in de laatste plaats omdat steeds meer mensen zelf energie opwekken met hun zonnepanelen op het dak.

Elektrische radiator voordelen

In traditionele zin raden wij een elektrische radiator aan als bijverwarming van een ruimte waar het misschien niet handig is om centrale verwarming te installeren. Een toilet, kleine badkamer of zelfs de hobbyruimte in je tuinhuisje. Toch is een elektrische radiator goed te gebruiken als centrale verwarming. Een voordeel is dat een grote verbouwing van uw huis niet nodig is. Ingewikkelde toepassing van buizen blijft immers achterwege. Bovendien geeft het kansen om optimaal maatwerk toe te passen. Met een app op de telefoon is het mogelijk de verwarming te bedienen.

Elektrische radiator in modern design

Een elektrische radiator is beschikbaar in het modernste design. Tegelijk is het een handig apparaat. Een elektrische handdoekradiator bijvoorbeeld is handig om kleding of uiteraard handdoeken op te drogen. Met uitvoeringen in aansprekende kleuren en frivole vormgeving is het een aanwinst voor elke ruimte waarin je het plaatst.

Twijfels over de mogelijkheden? Wij komen desgewenst aan huis om de situatie te bekijken en het beste advies te geven. Op zoek naar een specifiek model dat u niet in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wie weet wat we kunnen betekenen. Van Erkel Design & Radiatoren is het adres voor (design) radiatoren. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor advies en voor het plannen van een bezoek aan onze showroom. Bij bestellingen vanaf € 150,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten.

Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-. Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-. Altijd bereikbaar Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.