Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Epoca Stel een vraag over dit product

gietijzeren radiatoren laurens epoca

De Epoca is de mooist gedecoreerde gietijzeren radiator uit onze collectie. Deze bijzonder mooi afgewerkte radiator wordt nog altijd vervaardigd in Barcelona, al waar de fabriek hun oude produkt van bijna 100 jaar geleden weer produceren. Natuurlijk is de radiator aangepast en de technology verfijnd om aan de hedendaagse eisen te kunnen voldoen, maar in principe dienen de oude gietmallen van destijds nu weer als basis voor de Epoca.

De Epoca is bedoeld om op het centaal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Deze radiator beschikt over 2 x 1/2¨ aansluitpunten en kan enkelzijdig (links of rechts) worden aangesloten waarbij de aanvoer altijd bovenaan gemonteerd dient te worden. Een aansluitpunt is 1/8¨ en dient voor de ontluchter.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur Epoco Grey. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epoca
design_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epocadesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_epoca