Klik hier voor Advies Aan Huis

Laurens Liberty Stel een vraag over dit product

gietijzeren radiatoren laurens liberty

De Liberty onderscheidt zich van de andere gietijzeren radiatoren door het bijzondere mat grijze oppervlak ook wel Old Greygenoemd en de zeer ingetogen decoratie aan de bovenzijde van de radiator.

De kenmerkende ¨oortjes¨van de Liberty maken van van deze radiator samen met de twee genoemde aspecten een totaal ander interieur-element die ook in een moderne omgeving niet misstaat. De Liberty heeft door zijn constructie ook de grootste warmteafgifte per element en is in 2 hoogtes verkrijgbaar: 76 cm en 96 cm. Standaard lengte is 6, 8 of 10 elementen.

De Liberty is bedoeld om op het centraal verwarmingssysteem te worden aangesloten. Deze radiator beschikt over 3 x 1/2¨ aansluitpunten en 1 x 1/2¨ aansluiting voor ontluchting en kan diagonaal, of enkelzijdig (links of rechts) worden aangesloten waarbij de aanvoer altijd bovenaan gemonteerd dient te worden.

Prijs op aanvraag.

COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur Old Grey. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_liberty
design_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_libertydesign_radiator_gietijzeren_design_radiator_laurens_liberty