Klik hier voor Advies Aan Huis

DRL Ekos Stel een vraag over dit product

horizontale design radiatoren drl ekos

De hekkensluiters in onze fabuleuze aluminiumreeks zijn de ferme DRL EKOS een warmtebron opgebouwd uit verticale elementen en DRL EKOS PLUS, de creatieve ruimtebesparende verticale variant: ideaal als u wel ruimte in de hoogte heeft, maar niet in de breedte. Beide uit solide gegoten aluminium. Fraaie staaltjes van strakke Italiaanse vormgeving met grote praktische voordelen: aluminium is antistatisch waardoor stof minder kans krijgt zich te hechten. En ook voor de stijlvolle aluminium EKOS-broertjes geldt: hun warmteafgifte/geleiding is heerlijk hoog. Dus veel warmte die weinig plaats vergt. Plus ze zijn ook nog eens supereenvoudig te monteren. Bovendien is de EKOS-serie fantastisch afgewerkt: een anaforese grondlak met een epoxypoeder afwerklaag.

NIET GESCHIKT VOOR STADSVERWARMING

Bevestigingsset altijd meebestellen, meerprijs ‚¬ 20,- zie doorlink accessoires.


Deze radiator is leverbaar in onderstaande hoogtematen:
Hoogte 568 mm Hoogte 668 mm Hoogte 768 mm Hoogte 868 mm
COLOR COLOR Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de kleur wit ral 9010. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

design_radiator_horizontale_design_radiator_drl_ekosdesign_radiator_horizontale_design_radiator_drl_ekosdesign_radiator_horizontale_design_radiator_drl_ekos
design_radiator_horizontale_design_radiator_drl_ekosdesign_radiator_horizontale_design_radiator_drl_ekos