Klik hier voor Advies Aan Huis

Jaga Knockonwood Stel een vraag over dit product

horizontale design radiatoren jaga knockonwood

Warme kracht, edel hout
Imposant, verrassend, vernieuwend, confronterend. Knockonwood is de allereerste radiator in hout. De strakke no-nonsense mantel is afgewerkt in het edelste fineer.
Duurzaam hout dat zich stijlvol tegen de muur kromt. Zijn warme kracht dankt Knockonwood aan het Low-H2O hart. Dat garandeert een lager energieverbruik en een hogere warmteafgifte. Standaard verkrijgbaar in 9 verschillende houtsoorten.


Deze radiator is leverbaar in onderstaande hoogtematen:
Hoogte 300 mm Hoogte 550 mm Hoogte 800 mm
COLOR COLOR Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Knockonwood_OakNatural_(Custom)Knockonwood_OakBleached_(Custom)Knockonwood_OakWengeColoured_(Custom)
Knockonwood_Mahogany_(Custom)Knockonwood_BeechNatural_(Custom)Knockonwood_BeechBleached_(Custom)Knockonwood_Zebrano_(Custom)Knockonwood_MapleNatural_(Custom)Knockonwood_Walnut_(Custom)DBE_Unit_Packshot_(Custom)design_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwooddesign_radiator_horizontale_design_radiator_jaga_knockonwood