Klik hier voor Advies Aan Huis

Verticale Design Radiatoren

 

Verticale radiator aanwinst voor de woonkamer, hal, keuken, of waar dan ook.

 

De woonkamer is dé ruimte in huis waar we dagelijks heel veel tijd doorbrengen. Een aantal essentiële zaken voor inrichting bepaalt het aangezicht. De woonkamer herbergt doorgaans een bankstel, een televisie, salontafel en bij genoeg ruimte ook de eettafel en stoelen daaromheen. Een dressoir erbij is ook geen ongebruikelijk tafereel. Een verticale radiator maakt het beeld compleet wanneer u op zoek bent naar optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Het ontwerp zorgt ervoor dat de verticale radiator makkelijk is te integreren. 

Adhoc
Plieger
Jaga
Vasco
Cordivari
DRL
Kermi
Instamat
Radson
Stelrad
Zehnder
Isan
Henrad
Thermrad

Designradiator verticaal creëert ruimte 

Een designradiator verticaal ophangen is tegenwoordig makkelijk en goed in te passen in uw huidige inrichting, want ze zijn er in allerlei modellen, kleuren en maten. Steeds meer mensen kiezen voor een designradiator omdat het als onderdeel van het interieur een aanwinst voor het huis is. Een designradiator verticaal ophangen is bovendien de ideale oplossing om ruimte te creëren. 

Verticale radiator in de woonkamer

Wie een verticale radiator gaat installeren in de woonkamer, of welke andere ruimte dan ook in huis, doet er goed aan niet in de bekende valkuil te stappen. Een veelgemaakte vergissing is namelijk dat mensen een verticale radiator uitkiezen op basis van afmeting. Verstandiger is het om te kijken naar het vermogen dat nodig is om bijvoorbeeld de woonkamer te verwarmen.  Reken dus eerst uit welke afmeting u minimaal nodig hebt om in het najaar en de winter lekker te verwarmen. Natuurlijk wil het oog ook wat, maar een mooie radiator die u in de kou laat zitten gaat snel vervelen.

 

Verticale radiator lust voor het oog

Dat gezegd hebbende, diverse producenten verdienen het woord “design” in hun verticale radiator dubbel en dwars. Van Erkel Design & Radiatoren presenteert in zijn webshop met trots varianten die qua kleurstelling en materiaalgebruik een aanwinst zijn voor in huis. Zoals dat gaat met innovatieve producten staat de tijd niet stil. Een verticale radiator hoeft zelfs niet meer strak recht te zijn. Het kan ook een hoek vullen met een elegante ronding in het ontwerp. Een design radiator kan gerust gezien worden als een kunstwerk in uw huis. De strakke lijnen zijn niet voor elke producent heilig. Dat levert spetterende innovaties op. Warmte en design gaan hand in hand.

Twijfels over de mogelijkheden? Wij komen desgewenst aan huis om de situatie te bekijken en het beste advies te geven. Op zoek naar een specifiek model dat u niet in onze webshop vindt? Laat het ons weten, wie weet wat we kunnen betekenen. Van Erkel Design & Radiatoren is het adres voor (design) radiatoren. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor advies en voor het plannen van een bezoek aan onze showroom. Bij bestellingen vanaf € 150,- betaalt u in Nederland geen verzendkosten.

Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een verticale designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgd Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-. Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Altijd bereikbaar Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.