Mixed Hybrid Radiatoren

Mixed Hybrid radiatoren, ideaal om even snel bij te verwarmen!
Een hybride radiator doet eigenlijk hetzelfde als een 'gewone' radiator. Hij is aangesloten op de centrale verwarming. Op deze manier verwarmt het de ruimte met energie van de CV-installatie. Het verschil met een 'gewone' CV-radiator is dat je de radiator ook snel kunt bijverwarmen met elektriciteit, vandaar hybride.

Het voordeel van een hybride-radiator is dus dat u, wanneer het nodig is, de ruimte snel kan bijverwarmen door middel van elektrische energie.

Filter

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Zehnder

  1. Vasco

  2. Kermi

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan