Instamat Milano Recht Elektrisch

De Milano is opgebouwd uit twee trapeziumvormige verticale collectorbuizen met daartussen gebogen ovale horizontale elementen. Ideaal om uw handdoek te verwarmen. Het ophangmateriaal worden standaard meegeleverd. Het ophangmateriaal is in de kleur van de radiator. De Milano is leverbaar in een groot aantal verschillende maten.


Standaard wordt er een witte thermostaat (EL.BEDIENING.08.) meegeleverd, maar u kunt ook kiezen voor de verchroomde thermostaat (EL.BEDIENING.09.) Bij deze verchroomde thermostaat wordt een afstandbediening geleverd. Bij de witte thermostaat kunt u ook een afstandsbediening (EL.AFSTAND.02.) bestellen, deze optie zit er namelijk niet standaard bij. Bovendien kunt u een ronde thermostaat bij de radiator bestellen, zie hiervoor het kopje accessoire.

Adviesprijs € 661,56
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Instamat Milano Recht Elektrisch
Overige informatie
Waarom Design Radiator?
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vooraf advies aan huis mogelijk
  • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten
Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op kleur wit ral 9010. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Aansluitmaterialen

Helaas, er zijn geen aansluitmaterialen voor dit product.

In plaats van de standaard witte thermostaat, kan er ook gekozen worden voor een verchroomde thermostaat, (EL.BEDIENING.09) en een ronde thermostaat. Deze ronde thermostaat is verkrijgbaar in de kleuren wit, mat zwart of chroom. Ons advies is om een thermostaat(kleur) te kiezen die het beste bij de kleur van de radiator past. Bovendien kunt u ook nog eens kiezen tussen de vorm van de thermostaat, gaat u liever voor rond of voor vierkant? Voor informatie over de thermostaten en de meerprijs hiervan, zie het kopje ''accessoires''.

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Instamat Milano Recht Elektrisch
0
Bewerken Opslaan