Betaalwijze

U kunt bij ons betalen met

- IDeal
- Visa
- Mastercard
- MisterCash
- Banktransfer
- Sofort Banking

iDeal

IDEAL is een online betaalmethode ontwikkeld door de ABN AMRO, ING Bank, Postbank en de Rabobank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbankier omgeving. Als gebruiker van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder aanmelding.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst uw bestelling via de website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door te kiezen bj betalingsmethode voor iDEAL-betaling. Om de opdracht af te ronden ziet u een keuze menu waarin u uw eigen bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Betalen met ideal

 

Contant

Ook kunt u bij ons contant afrekenen bij het ophalen van uw bestelling.
Voor radiatoren waarvan de levertijd minimaal 1 week bedraagt of meer, vragen wij altijd vooraf een aanbetaling van 50%. Het resterend bedrag dient dan contant bij ons te worden afgerekend als u het product komt afhalen.

0
Bewerken Opslaan