Kolom-Leden Elektrische Design Radiatoren

Kolom- en Ledenradiatoren, een tijdloze favoriet!
Kolom- en ledenradiatoren zijn perfect voor iedere woonomgeving. Niet alleen het moderne interieur krijgt hierdoor een boost, maar ook voor een klassieke inrichting zijn kolomradiatoren hip! Zij dragen bij aan een modieuze woonkamer, keuken of misschien wel kantoor. Deze kolomradiatoren kunnen gekenmerkt worden door het stalen design, wat resulteert in een industriële, maar tijdloze look. Bovendien kunnen deze radiatoren in vele verschillende maten en kleuren worden uitgevoerd. Hoe groter en breder de radiator, hoe hoger het vermogen!

Filter

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Zehnder

  1. Instamat

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan