Verticale Elektrische Design Radiatoren

Een verticale designradiator is modern en ruimtebesparend!

Een elektrische designradiator verticaal ophangen is helemaal van deze tijd. Een verticale radiator bespaart u de nodige ruimte in uw huidige inrichting, maar is ook een bijzondere toevoeging aan uw interieur. Zo zijn verticale designradiatoren verkrijgbaar in alle denkbare maten, vormen en kleuren. U kunt het design volledig aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Een designradiator hoeft niet weggestopt te worden, maar mag gezien worden. Daarmee straalt een de radiator letterlijk én figuurlijk!

Filter

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Radson

  1. Vasco

  2. Masterwatt

  3. Instamat

  4. Rointe

  5. Stelrad

  6. HD Heating

  7. Thermrad

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan