Badkamer Elektrische Design Radiatoren

Elektrische radiator badkamer
Elektrische designradiatoren zijn al jaren zeer populair in het interieur. De laatste jaren is de badkamer daar geen uitzondering meer op. Voorheen werd de plaats van de radiator in de badkamer bepaald door de altijd aanwezige cv aansluiting. Tegenwoordig bepaalt uw smaak en het ontwerp van uw badkamer de positie van uw badkamer radiator. Een elektrische radiator is te plaatsen waar ú dat wilt, niet waar de aansluiting het toelaat!

Filter

208 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  Zehnder

 1. Radson

 2. DRL

 3. Kermi

 4. Vasco

 5. Rointe

 6. Masterwatt

 7. Sterlingham

 8. Instamat

 9. Cordivari

 10. HD Heating

 11. Stelrad

 12. Jaga

 13. Plieger

 14. Raco

208 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische designradiator – mooi en functioneel
Wij bieden een elektrische verwarming voor uw badkamer in elk gewenst design. Van modern tot klassiek, horizontaal of verticaal, compact of vrijstaand. Voor elk soort verwarming in uw badkamer bieden wij een elektrische design oplossing.

Bijna alle elektrische badkamer radiatoren zijn zo ontworpen dat ze dienst doen als elektrische handdoekradiator. Heerlijke warme en droge handdoeken in een verwarmde badkamer. Voor veel modellen kunt u tevens een extra handdoekstang of haak bijbestellen.

Voordelen van een elektrische badkamer verwarming
Heeft uw woning geen gasaansluiting? Een elektrische badkamerradiator is dè oplossing. Bijna alle modellen worden stekkerklaar geleverd en zijn voorzien van een eenvoudig te monteren (infrarood) thermostaat.

Plaatsing van een elektrische radiator wordt niet bepaald door de plaatsing van uw huidige leidingwerk. U bepaalt zelf de meest geschikte plaats in uw badkamer interieur.

Bij de keuze van uw favoriete model hoeft u ook geen rekening te houden met aansluitposities op de radiator. De radiator hoeft enkel te worden aangesloten op één van de al aanwezige stroompunten. Dit kunt u eenvoudig zelf uitvoeren, zonder dat een loodgieter of aannemer hoeft te worden ingeschakeld.

 Van Erkel levert Elektrische badkamer radiatoren van alle gerenommeerde merken
Design Radiatoren van Erkel heeft een groot assortiment van bekende merken als DRL, Zehnder, Radson, Kermi, Vasco, Rointe en meer.

In onze showroom in Lekkerkerk kunt u veel radiatoren bezichtigen en al uw vragen kwijt aan een specialist. Bel vandaag nog 0180-663834 voor een afspraak. Heeft u hulp nodig bij uw keuze of selectie? We geven u graag advies of komen indien gewenst bij u aan huis.

Bekijk de beoordelingen van klanten die u voorgingen.

 

0
Bewerken Opslaan