Monoblock Verwarmen + Koelen

Monoblock-airco, een ideale en gemakkelijke oplossing!
Een monoblock-airco biedt uitkomst wanneer u tegen de installatie van een split unit-airco opziet. Bovendien heeft de monoblock-airco geen buitenunit, dit in tegenstelling tot de split unit-airco. De installatie van een monoblock-airco kunt uzelf uitvoeren.

De monoblock-airco kunt u installeren in huis, tegen de buitengevel. Door middel van 2 ventillatiegaten kan de monoblock-airco al zijn werk doen. Doordat de afwerking aan de buitenzijde van de gevel alleen met ventilatieroosters plaatsvindt, heeft u dus geen last van een grote buitenunit, of van geluidsoverlast.

Filter
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan