Elektrische Standaard Radiatoren

Een standaard radiator is simpel, maar voldoet zeker aan uw behoeften!
Iedereen die is geconfronteerd met exclusieve- en moderne designradiatoren wil vaak niet anders meer. De standaard radiatoren worden vervangen en daarmee verdwijnt de traditionele paneelradiator. Maar dit hoeft niet! Het design van de standaard verwarming mag dan wel simpel zijn, maar de kwaliteit is zeer goed. Deze radiator voldoet echter aan de verwachtingen en dat is verwarmen. Daarnaast zijn deze standaard radiatoren gemakkelijk schoon te maken en hierdoor uitstekend voor het gebruik in ziekenhuizen of scholen.

Filter

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Radson

  1. Masterwatt

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan