Horizontale Elektrische Design Radiatoren

Heeft u een wand met veel loze ruimte? Neem dan een horizontale designradiator!
Functionaliteit is de hoofdreden om een horizontale radiator aan te schaffen. Dit hoeft echter niet de enige reden te zijn! Bij Van Erkel Design-Radiatoren hebben wij namelijk een groot assortiment aan prachtige, horizontale radiatoren. Voor elke interieurstijl is er wel een designradiator te vinden, zodat elke binnenhuis inrichting kan stralen. Bovendien kunt u kiezen uit een standaard verwarming, of juist uit een exclusieve blikvanger. Voor ieder wat wils!

Filter

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

    Radson

  1. Zehnder

  2. Vasco

  3. DRL

  4. Rointe

  5. Masterwatt

  6. Instamat

  7. HD Heating

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Thuis advies?
Van Erkel Design & Radiatoren komt indien gewenst graag bij u thuis om advies te geven over badkamer designradiatoren of andere varianten.

Showroom bezoeken?
Wij hebben een showroom waar een groot assortiment aan designradiatoren te bekijken is. We nodigen u graag uit! Zoekt u een badkamer designradiator die niet op onze website staat, lever ons dan het merk en type met de gewenste maatvoering en we leveren dezelfde dag nog een offerte.

Gratis thuisbezorgen?
Bestelt u een designradiator bij Van Erkel Design & Radiatoren dan worden deze bij een bedrag vanaf € 150,- gratis geleverd in Nederland. Tot € 150,- bedragen de verzendkosten € 15,-.
Verzending naar België is geen probleem, daarvoor rekenen wij € 65,-.

Contact opnemen?
Van Erkel Design & Radiatoren is altijd bereikbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij altijd paraat om u thuis van advies te voorzien, u welkom te heten in onze showroom of u te assisteren met telefonisch advies. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tot 23.00 uur geopend voor alle vragen én antwoorden over designradiatoren.

0
Bewerken Opslaan