Radson Paros EL

Radson Paros EL Elektrische designradiator met een vlakke voorzijde en afgeronde zijkanten. Gevuld met plantaardige olie als warmtegeleidende vloeistof. Het Paros model straalt een verfijnde elegantie uit die uw interieur perfect uit de verf laat komen – met dank aan de afgeronde contouren en superslanke lijnen. Bij deze radiator gaan design en efficiëntie hand in hand … De garantie voor een comfortabele en aangename binnentemperatuur. De netstroomkabel heeft een lengte van 80 centimeter.

De ontvanger is standaard in de kleur wit, als de radiator ook wit is. Bij een andere radiatorkleur, is de kleur van de ontvanger grijs RAL 9006.

De afstandsbediening (Radson Tempco RF Elec) wordt inclusief geleverd.

Adviesprijs € 1.251,72
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
category_2593
Overige informatie
  • Levertijd: 2 - 6 weken.
  • Garantie: 10 jaar.
Standaard meegeleverd
Ophangbeugels.
Waarom Design Radiator?
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vooraf advies aan huis mogelijk
  • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten
Onderstaande prijzen zijn gebaseerd voor kleur wit ral 9016. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Aansluitmaterialen

Helaas, er zijn geen aansluitmaterialen voor dit product.

Radson Paros EL Elektrische designradiator met een vlakke voorzijde en afgeronde zijkanten. Gevuld met plantaardige olie als warmtegeleidende vloeistof. Het Paros model straalt een verfijnde elegantie uit die uw interieur perfect uit de verf laat komen – met dank aan de afgeronde contouren en superslanke lijnen. Bij deze radiator gaan design en efficiëntie hand in hand … De garantie voor een comfortabele en aangename binnentemperatuur.

De afstandsbediening (Radson Tempco RF Elec) wordt inclusief geleverd.

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Radson Paros EL
0
Bewerken Opslaan