Radson Yali Parada Plus

Radson Yali Parada EL: De digitale bediening en heldere digitale display maken van de Yali Parada een eenvoudige en tegelijk krachtige aanvulling voor elke woning. Het temperatuurbereik, de bedrijfsmodi en de maximale oppervlaktetemperatuur zijn instelbaar en bieden betaalbare flexibiliteit en dito gebruiksgemak. Geniet van de vlakke gestroomlijnde vormgeving van deze met olie gevulde elektrische paneelradiator.

De radiator kan bedient worden via de Purmo-app van Radson. Hiervoor moet u de Radson Unisenza aanschaffen (zie accessoires).

Adviesprijs € 765,15
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
category_2583
Overige informatie
  • Levertijd: 2 - 6 weken.
  • Garantie: 10 jaar.
Standaard meegeleverd
Ophangbeugels.
Waarom Design Radiator?
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vooraf advies aan huis mogelijk
  • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten
Onderstaande prijzen zijn gebaseerd voor kleur wit ral 9016. Niet verkrijgbaar in andere kleuren.

Aansluitmaterialen

Helaas, er zijn geen aansluitmaterialen voor dit product.
Radson Yali Parada EL: De digitale bediening en heldere digitale display maken van de Yali Parada een eenvoudige en tegelijk krachtige aanvulling voor elke woning. Het temperatuurbereik, de bedrijfsmodi en de maximale oppervlaktetemperatuur zijn instelbaar en bieden betaalbare flexibiliteit en dito gebruiksgemak. Geniet van de vlakke gestroomlijnde vormgeving van deze met olie gevulde elektrische paneelradiator. De Yali Parada is ontworpen met twee onafhankelijke verwarmingspanelen, één aan de voorzijde en één aan de rugzijde, die door de afzonderlijke instelbaarheid, een nauwkeurigere en economischere manier bieden om de woning te verwarmen.

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Radson Yali Parada Plus
0
Bewerken Opslaan