Instamat Paneel TH Elektrisch

De Instamat Paneel TH Elektrisch is een elektrische uitvoering van de Paneel TH. Het is modern en strak voorgegeven en past bij elk interieur. Bovendien is de radiator leverbaar in een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren. Het toevoegen van een functionele accessoire, zoals een handdoekrek, glazen planchet of paneel spiegel vullen het mooie design perfect aan. 

Standaard wordt er een witte thermostaat (EL.BEDIENING.08.) meegeleverd, maar u kunt ook kiezen voor de verchroomde thermostaat (EL.BEDIENING.09.) Bij deze verchroomde thermostaat wordt een afstandbediening geleverd. Bij de witte thermostaat kunt u ook een afstandsbediening (EL.AFSTAND.02.) bestellen, deze optie zit er namelijk niet standaard bij. Bovendien kunt u een ronde thermostaat bij de radiator bestellen, zie hiervoor het kopje accessoire.

Let op: de radiator zelf heeft een garantie van 5 jaar. Voor de elektrische componenten geldt deze garantie maar 2 jaar !

Let op: (zie kleurenkaart) de kleuren in het blauwe vlak zijn niet mogelijk bij deze radiator !

 

Adviesprijs € 940,30
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Instamat Paneel TH Elektrisch
Overige informatie
  • Levertijd: 5-6 weken
  • Garantie: 5 jaar
Waarom Design Radiator?
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vooraf advies aan huis mogelijk
  • Showroom (zie openingstijden)

Maattabel

Alle soorten en maten

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op kleur wit ral 9016. Klik op het product voor verdere informatie over kleurmogelijkheden.

Aansluitmaterialen

Helaas, er zijn geen aansluitmaterialen voor dit product.

De Instamat Paneel TH Elektrisch is een elektrische uitvoering van de Paneel TH. Het is modern en strak voorgegeven en past bij elk interieur. 

In plaats van de standaard witte thermostaat, kan er ook gekozen worden voor een verchroomde thermostaat, (EL.BEDIENING.09) en een ronde thermostaat. Deze ronde thermostaat is verkrijgbaar in de kleuren wit, mat zwart of chroom. Ons advies is om een thermostaat(kleur) te kiezen die het beste bij de kleur van de radiator past. Bovendien kunt u ook nog eens kiezen tussen de vorm van de thermostaat, gaat u liever voor rond of voor vierkant? Voor informatie over de thermostaten en de meerprijs hiervan, zie het kopje ''accessoires''.

Let op: de radiator zelf heeft een garantie van 5 jaar. Voor de elektrische componenten geldt deze garantie maar 2 jaar !

Let op: (zie kleurenkaart) de kleuren in het blauwe vlak zijn niet mogelijk bij deze radiator !

Stel een vraag

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
        
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Instamat Paneel TH Elektrisch
0
Bewerken Opslaan